Helgen

I helgen har jag hängt på tages, varit i bersika, varit på kalas, firat mamma på morsdag,varit på farmor och farfars grav, ätit tårta hos mormor och umgåtts med Anna,Emma ,Amanda och Nickie fast inte samtidigt!;)
Idag är det måndag sista skol veckan som vi har riktiga lektioner så underbart! Tänk att nästa vecka tar vi examen och får sommarlov !!
Sitter just nu och äter frukost och sen bär det av till skolan börjat 09.20 idag och efterskolan far jag,Amanda och Emma och tränar hoppas ni får en bra dag puss!


5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Love!!

Avslutar denna härliga dag med ett avsnitt av bigbrother som jag missade igår! Dagen har varit helt underbar men sol och sommarvärme upp till 20+ och eftermiddagen for jag till Tages med härliga brudar @amandajönsson@emmalindkvist@nickierigertzon


Rösta !!

Jag är vidare i veckans blogg så rösta på mig!! :D

http://elinwallerstrom.blogg.se/2012/may/vidare-i-veckans-blogg.html#comment


Långhelgen

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft lusten till att blogga! Ska försöka sammanfatta långhelgen
Torsdag tog jag en lång sovmorgon,var hos min bror och for till Anna på kvällen.
Fredag var jag med Linn nästan hela dagen och vi myste på med massa gotta och såg bb, bada jacuzzi i nästan 3 timmar vilket var underbart! Hon sov över hos mig.
Lördag vi vaknade vid halv 11 ( hon sov till 12) och sen vid 2 satt hon och gjorde lockar i mitt hår ni ska få se en bild sen! Jag sov hos henne och igår kväll så gjorde vi inte mycket men det var kul ändå! Idag är det söndag fy vad helgen gått fort men snart är det sommarlov fy vad skönt! Hoppas ni orkar läsa detta inlägg nu puss!
Vi satte även i min hårförlängning i Johans hår!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2393861/images/2012/pic_203317395.jpg" class="image">


Linns place

Ligger i linns säng och ser bigbrother medans hon duschar. Vet inte vad vi ska göra men något iaf! Skriver då jag har något att skriva om :)


Torsdag

Åt lax till middag och sen blev jag hämtad av Anna och vi for hem till henne och såg film, friends with benefits sjukt härlig och bra film:) kom nyss hem och ska lägga mig och sova godnatt mina fina läsare! :)


Godmorgon

Vaknade kl 12 sjukt skönt att få sova ut har sovit mer än 12 timmar och det behövde jag verkligen! Gjorde en god frukost och tog en lång dusch. Nu sitter jag och tittar på bigbrother och sen ska jag upp till min bror en stund. Ikväll har jag ingen aning vad som händer men hör av er om ni vill göra något! :)
Kör på en skön klädsel idag!


"lov"

Vid 11 fick vi långhelg så skönt! Vi fick lax och citronsås och annans paj till lunch på skolan gott var det, sen for jag till stan. Fyndade ett par bikinitrosor för bara 30 kr dom som jag ville ha också och fick även med mig ett solpuder för 10 kr! När jag kom hem la jag mig i spelstolen en stund. Just nu sitter jag i bilen påväg till min systers dansföreställning och sen far jag Öjebyn puss!


Yes

Då var redovisningen klar fick ett c så är faktiskt jätte nöjd! :D


Godmorgon

Har precis ätit frukost och ska gå och borsta tänderna för att sedan cykla till skolan. Har redovisning på psykiatrin nu på morgonen så håll tummarna att det kommer gå bra! Sen har vi hälsopedagogik och matte sen slutar vi för dagen så skönt! vi är dock lediga torsdag och fredag också så det blir långhelg så underbart, får bara hoppas på att det blir bra väder !:)


Bilderna


Tisdag kväll!

For till Linn efter jag ätit sedan vidare till Coop och köpte dricka sen for vi och satte oss vid Tages bro och myste på! Sen for vi hem till mig och bada jacuzzie Så skönt! Nu ligger vi i sängen och ser bigbrother och med detta inlägg säger jag godnatt!!:D

Bilder från ikväll

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2393861/images/2012/pic_202743761.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2393861/images/2012/pic_202743761.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2393861/images/2012/pic_202743761.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2393861/images/2012/pic_202743761.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2393861/images/2012/pic_202744015.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2393861/images/2012/pic_202744015.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2393861/images/2012/pic_202744015.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2393861/images/2012/pic_202744015.jpg" class="image">


Tisdag

Skoldagen har varit bra ett plus är att det är bra väder och varmt! Hade sovmorgon till tio över tio imorse och då hade vi tipsrunda i badhusparken om kost och sen fick vi lunch, på svenskan idag fick vi göra en collage om oss själva och sen hade vi gruppförhör om matspjälknigen och det gick gode bra fast jag inte pluggat nå! :D ikväll blir det att plugga till redovisningen som jag ska ha imorgon och sen kanske jag ska övningsköra! Puss


Gott!

Gjorde mig en nyttig Smoothie av hallon,banan och mjölk! Mums:D


Helgen

Förlåt att jag inte bloggat något på ett tag men jag har inte orkat! I Fredags var jag bara hemma och tog det lugnt kände mig inte helt frisk så det var skönt! Emma,Nickie och Lars kom förbi ett tag. Lördag var jag barnvakt åt min brors barn han som var på bilden från 9-16 det gick faktiskt jätte bra! Sen fixa jag mig och for till klubbgärdet på fest var dock nykter! Jag och Emma gick hem till mig vid 3, skönt att vakna upp och inte vara bakis fast tvärt om för Emma;) igår var jag och Emma uppe vid kyrkan och bara chillade och sen blev vi hämtade av Lars och for till Amanda och såg film, sen for jag och Emma hem och sov dock blev klockan lite väl mycket men men ... ja det var som de som har hänt under denna helg = rolig,skön helg! hoppas ni orkar läsa detta ;)
Bild från i fredags


Barnvakt med denna söting!


Torsdag

Skoldagen flöt på var dock ganska slut efter idrotten så dom sista lektionerna blev ganska dryga, efter skolan for jag till sjukhuset och sen hem , blir att fara till sjulnäs ikväll och blir även att sova där. Ska gå och klä på mig blir snart hämtad av Robin, Emma och Amanda så vi får höras puss!


3e bilden: En bild på någon i din familj.


Inspiration


 Snygg bikini :O

Lill lördag

Förlåt för dålig uppdatering idag! Ikväll har jag varit med Emma och Amanda vi for till Max och sen kom Robin,Lars och nån fler sen for vi till Amanda och såg film, har precis kommit ur duschen och ska lägga mig , försov mig imorse väldigt länge så måste ställa fler alarm efter varandra! Godnatt :)


Mums!

Klassen bjuder på fika :D


BB

Ligger och ser bigbrother och sen blir det att sova börjar 08.10 imorgon, kommer bli jobbigt att stiga upp, godnatt bloggen :)


2a bilden: En bild på dig själv.

image description

Happy day

Dagen kan inte bli bättre eller jo om vi inte hade en massa plugg.. Tog nyss en lång dusch och åt en god frukost! Ska plugga ett tag nu och den ska jag ut i det härliga vädret, vid 2-3 ska jag till min bror för att träffa Emil och ikväll ska jag på stepin för att få ett tränings schema = en toppen dag :D
Visst är han söt ? :)


Ledig

Vakna vid 9 för tidigt men kunde inte somna om fast vi ändå är lediga .. Det verkar vara fint väder så man kanske går ut och solar och gör bort psyk arbetet! Är hungrig så ska ta och gå upp och äta frukost puss !


klar

Då har man pluggat klart för ikväll har dock inte hunnit särskilt långt på arbetet men jag får fortsätta imorgon! Nu vill jag göra något kul så det är bara att höra av sig om ni vill hitta på något ! :D


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Dömjen två !


Snodde denna från Linn

Ska försöka göra alla men det blir inte lätt ...

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något du är stolt över.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Linns blogg linnsiis.blogg.se

Måndag

Korv och mos till middag vilket inte var särskilt gott ... just nu sitter jag och pluggar måste hinna klart psyk arbetet. När det är klart kanske jag far till step in och gymmar lite. Fick veta idag att vi är lediga imorgon egentligen skulle vi börja kl 1 men då slapp vi lektionerna och då blev vi lediga fy vad skönt då ska man ta och sova ut imorgon men bara för att man får de så kommer man vakna tidigare än vanligt -.- Nä nu måste jag fortsätta med pluggeriet puss !


 


Måndag-.-

Har precis ätit frukost och ska gå och borsta tänderna. Börjar 09.20 idag och slutar kl 4 det blir en lång dag men snart är det sommarlov så det är bara att härda ut! Måste gå och göra mig klar nu puss!


Söndag

Har gjort klart novellen och jobbat med fördjupningsarbetet, just nu ser jag på tv. ikväll blir det bara att ta det lugnt och se på tv eller nån film. Har sovmorgon till 09.20 imorgon vilket lär behövas, skriver sen puss


Trött

Rubriken talar, skulle kunna sova mycket längre men jag kan inte sova bort hela dan heller för idag måste jag skriva klart novellen, göra lite på fördjupningsarbetet inom psykiatri och plugga till det muntliga förhöret på tisdag om matspjälkning tror även jag ska och träna om jag hinner :)


Kvällen

Kom nyss hem från stan, har crousat runt med Cassandra,jocke och Challe och senare åkte jag med min bror och några fler, vi var och åt på Max och jag fick en choklad lyxshake gott ! Nä nu ska jag sova jag är jätte trött och Idag väntas det en massa plugg-.- godnatt !


Tagg

Har hunnit göra lite läxor och duschat och ska snart börja fixa mig inför kvällen då det blir pary cusing, har typ taggat hela dan så det blir nog bra :D Kanske slänger in en bild på kvällens outfit och några bilder under bilden men det lär ni väl se! Nä nu ska jag gå och fixa håret och sminka mig puss !


Godmorgon

Kunde inte sova ... Har varit vaken ett tag och sett att det snöar Fyfan -.- nu är vi less på all snö inte för att jag tror att detta kommer lägga sig men det kommer bli slaskigt och blött! Just nu ligger jag och myser med katten i min säng och väntar på att resten ska vakna:) skriver sen puss !


Grillning

Mys med Linn + marshmallow grillning över ett ljus ;)
Linn bjuder på en fin bild på sig själv!


...

Ni verkar ha tappat intresset så nu får ni faktiskt ta och berätta om vad ni vill att jag ska blogga om!! statistiken sjunker nästan .. och ibland är den hög , den går som berg och dal bana -.- Var inte blyga så våga kommentera om vad ni vill jag ska blogga om är ni gulliga :D

Tonight

Det blev tacogratäng till middag gott var det. Linn kommer snart och då ska vi iväg och köpa nå till ikväll och då blir det bara att prata och mysa på. Det kan vara ganska skönt att ta det lugnt på fredag kvällar för man har ju gått skola hela veckan dock inte denna vecka men ändå! Imorgon kväll är det crousing och då blir det väl att dricka. Har inget intressant att skriva eller jo juste fick tillbaka matte provet i dag och klarade faktist det , glad tjej :D



Fredag

Förlåt att jag inte bloggar något idag men jag försov mig väldigt mycket imorse och då var jag väldigt stressad, skoldagen har varit bra men dock lite lång .. Efter skolan var jag och tog nå blodtryck och nu ska jag hjälpa mamma med maten och ikväll blir det att umgås med Linn! Puss


Linn Nilsson

Såg ett avsnitt på så levde de lyckliga och skrev lite om handlingen och sen for jag till Linn och prata, finns för dig i alla lägen oavsett vad gumman <3
kom typ hem för 15 minuter sen och jag har hunnit duscha under stress men jag han till bigbrother! Under pauserna ska jag försöka skriva klart handlingen och egna reflektioner om avsnittet sen ska jag sova så godnatt :)
Min fina vän Linn <3


Home

Hemma från skolan, dagen har gått bra men lite dryg i början ... Hade glömt gympakläder så jag fick gå en promenad istället hade ju för mig att det var tisdag men nej nej! Har även lämnat in mitt arbete om nervsystemet vilket jag hoppas  på höga betyg men det lär jag väl se. Efter skolan följde jag emma och amanda till stan för att dom skulle fixa nå grejs och sen när jag cyklade hem började spö regna, vädret  idag har verkligen inte varit stabilt! Och för er som inte vet att det varit en krock på timmerledningen idag så är det bilkö i hela stan.
Ikväll blir det att göra klart film saken som vi fick i läxa och skriva lite på min novell, känner att det kommer bli en tidig kväll. Fredag imorgon igen gud så skönt!



Torsdag

Har precis börjat, har medicin.. Slutar kvart över 3 idag, men ändå brukar dom här dagarna gå väldigt söligt. Ska försöka koncentrera mig nu? Bloggar sen,puss!


svar på kommentar!


Kommentar Tid
Amanda om Bilder:
vad fint det blev!:-)


Tack så mycket ! som sagt det ser bättre ut i verkligheten! :)

Vad ska jag blogga om ?

kommentera och säg vad ni tycker jag ska blogga om som är intressant att läsa och våga säg för jag vill veta ! :)



Bilder

Min nya säng blev inte dom bästa bilderna det ser bättre ut i verkligheten det är en 160 cm hade 120 innan, har ingen sänggavel ännu men det kommer! :)

 


Skolan

Det var inte roligt att kliva upp imorse var sjukt trött! Har haft psykiatri och hälsopedagogik. Nu ska vi ha matte och vi får nog veta matte provet vi gjorde förra veckan hoppas jag klara de! Sen är det spagetti och köttfärsås till lunch mums !
Efter skolan ska jag till tandläkaren vilket jag inte länkar till -.-


...

Ligger och äter popcorn och ser söndagens live bigbrother, såg nämnligen inte det! Ikväll blir det en tidig kväll är väldig trött i kroppen och vi börjar 10 över 8 imorgon ... Med detta inlägg säger jag godnatt :)


Tisdag

Daniela for vid 12 och sen dess har jag städat mitt rum och ätit lite så är inte lika illamående. Var sjukt sugen på pizza och en stor hamburgare men det blev inte .. Resten av kvällen ska spenderas vid tv:n om inget annat dyker upp! Taggar inte skola imorgon tycker vi kan få vara ledig resten av veckan eller vad tycker ni ?


Party

Kvällen blev lyckad, dock för mycket folk .. Idag mår jag Inge vidare men man mår som man förtjänar! Idag blir det bara att ligga framför tv:n och sega! Måste egentligen plugga men inte idag känner jag. Hoppas ni hade en bra kväll igår. Tog tyvärr inga bilder men det gjorde dock johanna så gå in på hennes blogg om hon lägger upp några :)


RSS 2.0