Torsdag

Gårdagen blev det att vi grillade , mysigt vare! ikväll blir det att gå på tjej kvällen och sen blir det att åka till öjebyn.
Påsklovet har mest bestått av att grilla haha :)
Har inget att skriva så hejdå !

Grilla

är hos amanda just nu, sen ikväll blir det att grilla med folk.
Idag har jag kollat på kattungen och köpt lite saker till den , grymt söt den är.
Imorgon blir det att åka till stan och köpa nya jeans en bh och ett par tights även ett linne.

PÅSKLOV

Vi får påsklov idag , fett skönt. Igår hade vi labb prov och då var jag med Zebastian och det gick väl sådär haha men hoppas vi klarar de iaf. Idag kommer det bli att vara på slöjden och sen är det påskrace och sen ska jag göra ett prov och sen ska vi spela spel , sen slutar vi. Efterskolan så blir det att åka till ica elr coop för att köpa hårfärg till amanda , sen blir det att färga hennes hår. Har inget mer å skriva så hejdå ! Amanda ♥

life will guide you home

Tänkte göra ett snabbt blogginlägg. Jag och Amanda ska fixa oss,dra till stan. Ska blogga mer sen,jag lovar.

2113a3w45_large


I want to have you here

Jag och amanda fixade oss och drog in till stan , kul vare! gick runt och träffa folk osv ( kände dock it alla men )
Vi kom nyss hem och vi tvättade nyss bort sminket och nu blire  bara att sitta vid datorn och sen sova , är ganska trött så godnatt !
  bildbrist !


you are beautiful

Förlåt för det här har blivit lite av en emo-blogg men jag kan faktiskt inte stå emot mina känslor å de, och ibland måste man verkligen få skriva av sig. har iallafall försökt att göra så bloggen ser lite bättre ut och lite mindre emo,hehe. Aja den här designen får duga.

Tumblr_likfkdgulo1qfyd27o1_500_large


Helg

Nu äre helg , efterskolan stannade jag micaela och amanda  och jobba duktigt ;D haha
sen så for jag hem och duscha sen for jag till amanda och nu sitter jag här , vi ska snart å köpa godis till ikväll. skriver kanske sen hejdå


Har fortfarande känslor för dig , miss you ♥

Sol

Det är ju jätte fint väder och varmt ute , snart kommer micaela och vi ska ta och plugga , fast ute tror jag.
Gjorde No provet i dag och det gick inte bra , så det blir omprov! Sen så hade jag engelska nationella muntligt och det gick väl bra , prata dock inte så mkt men ... bara man pratar engelska och är med i konversationen så får man godkänt! Dagen gick hyfsat fort idag , fredag imorgon veckorna rullar på det är bra! har inget mer å skriva så hejdå !


Juste snart är de påsk, och då ska jag och amanda till norge ;) fett nice !!

Vänner

vänner är bra att ha många av , vänner finns alltid där för vad som än händer. Är jävligt glad att jag har er som vännner , ni vet nog vem ni är! ni betyder väldigt mkt  Älskar er ♥
Kommer aldrig glömma er vaad som än händer!


PS : har dock inte bilder på er alla!

Datasalen

just nu sitter jag i datasalen, söker fakta om japan , vi håller på med ett arbete i so:n. Vi slutar halv 4 idag , sen blire att plugga so och no. har inget att skriva hejdå !
 

Lördag

Jag och amanda la oss väldigt tidigt igår och vi sov i 12 timmar , skönt att sova ut iaf , vi har spelat the sims och varit ute och ätit en jätte god bulla , sen eftermaten så ska vi ut och köra moppe , fett nice, hela dan har varit bra! har inget å skriva så hejdå !!


Saknad

Jag todde verkligen det skulle bli vi, hade verkligen länktat efter att ha en kille , men det är bara att vänta! -.- Vet att jag skriver mkt om han men det går inte att komma över han :/ det är jätte svårt. Trodde att de skulle vara den bästa dagen i mitt liv , men helt tvärt om , jag är som inte sur bara lite besviken hade nog väntat för länge med att säga de men nu är det redan gjort!  MISS YOU ♥

151021_1744510576394_1347654089_1934508_8250685_n_large

HELG

På skolan hade vi prov hela dan , gick väl hyffsat bra . Sen cykla vi hem till amanda och snart ska jag hem och äta, duscha osv sen ska jag tbx hit igen, blir att jag sover här. skriver kanske senare har inget att skriva nu!


Fredag

Äntligen helg , vakna för ungefär en halvtimme sen , kör på mjukis kläder idag eftersom vi har prov hela dan -.- kommer faila båda på engelskan och so:n , kunde tp inget i so:n så hej ig! Ska snart gå upp till micaela och rulla iväg till skolan.

Saknar dig <3 och som jag skrivit förr kan fortfarande inte acceptera det!



Älskar er tjejor ♥ ( jätte gammal bild )

My heart is refusing me !

Dagen har gått bra , ganska trött eftersom jag inte sov så bra inatt. Saknar han fortfarande...
Efter skolan så åkte jag och micaela till dollar och köpte godis, sen gick vi på bikbok hittade mkt fint men köpte inget! Sen var vi så duktiga så vi gick hem , det gick dock fort för vi hade mkt att prata om. Åt nyss äckligt vare jajja får äta nå sen , ska upp till micaela och plugga , skriver kanske senare puss !


Förbannat

Har tp inte sovit nå inatt , legat och funderat och tänkt på de som hänt , kan fortfarande inte acceptera fast jag måste, men det går inte ingen förstår hur det känns -.-
tänkte först stanna hemma för att jag knappt hade sovit nå men jag kände bara nä jag måste träffa han!
Har sovmorgon till halv tio idag så snart ska jag cykla iväg och vänta på amanda, vi slutar halv fyra sen hem och plugga Fitt so -.- jajja ha en bra dag ♥


Glee

Utvecklingssamtalet gick bra , nu ska jag se glee sen blir det att plugga lite.
Har sovmorgon imorgon så det kommer bli en tidigt kväll så man är utvilad imorgon, så jag säger godnatt nu.
Tror dock inte jag kommer kunna sova så mkt ,kommer ligga och tänka på det som hänt :(


Det blev en gammal bild , sommar snart ♥


Amanda for nyss

Rubriken talar , vi har pluggat nästan hela tiden , då jag har ätit så blire att gå upp till micaela och plugga ett litet tag för tjugo i 7 så ska jag på utvecklingssamtal -.- hoppas det går bra ge mig lycka till !!
Puss

Love you bestfriend ♥

in my mind, there is only eternal beauty.


Allt är åt helvete !

Trodde aldrig det här skulle hända , kan fortfarande inte acceptera de mår så jävla dåligt över de.
Skulle aldrig ha skrivit de , självförtroendet är i botten orkar inte med någonting just nu allt är skit.
Mina känsler för dig byggdes upp lika stort som ett berg, jag fundera hela tiden om jag skulle säga något, vågade inte men jag gjorde det ångar det som fan. När jag skrev de så vågade jag inte titta vad du svara , jag tänkte bra det här kommer gå bra men jag tänkte HELT fel... Blev besviken och sårad , men jag kan inte göra något än att vänta, tårarna bara rann ner då jag läste de, mitt hjärta brast , men jag kommer aldrig glömma dig ! <3
När jag ser dig så lyser jag upp som en sol, min mun hissas upp till ett leende, man blir helt glad då du är i närheten. Det låter som att vi har varit tsm men det har vi inte, för er som läser det här ni kanske tycker det är helt töntigt men det skiter jag i , jag vill bara skriva ut det här för att det ska kännas bättre för mig själv.


plugg

Sitter här med Amanda och håller på att plugga,går ändå ganska bra.

Allt känns helt åt helvete,är typ sur,ledsen,besviken. Kan inte sätta ord riktigt på vad jag är. Ingenting blev som jag trodde. Bjuder på en bild iaf.
oj fina

:’(

varför hände detta? jag gillade dig verkligen, vill acceptera det men det går int, fan :’(

RSS 2.0