Grattis till mig

orkar inte skriva idag , men dagen har varit bra men den hade kunnat vara mycket bättre !!


Lördag

Igår var jag hos amanda , vi såg hur många lingon finns det i världen och åt godis. La oss dirrekt efter filmen var sjukt trött -.- Vakna vid 8 och kunde inte somna om så jag fick vänta på amanda tills hon vakna men hon vakna vid 9 så de var inte så länge, vi såg big brother och sen åt vi frukost, och nu kom jag just från duschen och ska börja fixa mig till dop , min brorsas barn ska döpas ( emil ), efter dopet vet jag inte vad som händer.
Btw jag fyller år imorgon :D


Fredag

Yes i dag är det fredag ! Veckan gick gode fort härligt härlig. Idag på skolan så har vi inte gjort något speciellt, typ haft lekar och namn sak, fått böcker och juste vi gjorde en matte diagnos idag också och de gick ju som de gick ... Jag , emma och amanda höll på att dö på dom 3 sista lektionerna av skratt och vi visste inte vad vi skratta åt heller hahaha.
Ikväll kanske det blir att grilla men det är inte 100 % klart ännu! Annars blire väl bara en hemma kväll med godis.

Denna köpte jag igår

Skolan

Sitter just nu på skolan med massa folk, har lust att fara o köpa godis så gott !!
skriver då jag kommer hem puss


Nickie är cool


Onsdag

Slutade vid 2 och for in till stan och åt med amanda, sen for vi hem.

Idag skulle 2:orna göra lekar för oss, det var gode kul men pinsamt.... vi fick göra en dans, göra hand mot hand, öra mot ben osv , stoppa in så många marshmallows i munnen som möjligt och säga "funny bunny", ta upp ett äpple ur en hink med vatten och sedan leta sockerbitar i mjöl, ha ett band runt om sig och ha en hängande tampong bakom sig och doppa den i en flaska tills den svällde och sedan gå så långt som möjligt med flaskan tills den lossnade, äta choklad pudding/mjöl/vatten ur en blöja, de var nog allt vi fick göra mkt skratt under den dan kan jag säga !
Efter lekarna gick vi tbx till vårat klassrum och gjorde olika saker, sedan gick vi runt i skolan och våran mentor visade oss vart vi har våra andra lektioner sen fick vi sluta.

Åt nyss hemmagjord pizza till middag och nu ska jag se big brother och sedan blir det att sova ska upp tidigt imorgon, så jag säger godnatt nu för jag kommer inte blogga nå mer idag. Har tyvärr inga bilder från idag...

 Lunchen


Kväll

Har precis tagit en lång och dusch det var välbehövligt ! Nu ska jag sätta mig i soffan och se på fångarna på fortet och sedan bigbrother, kommer bli en tidig kväll känner jag är gode trött... är inte van nu när skolan börjat om.
Imorgon börjar vi 9 och 2:orna har ordnat lekar för oss så vi får se hur de går! Men Godnatt !


Gammal bild


Tisdag

Som jag sa tidigare så kommer jag inte vara "jättte aktiv" här på bloggen men jag kommer ändå att blogga. Jobbade i tre veckor och nu började skolan så jag har knappt haft någon tid. den tiden jag har haft över så har jag varit med mina kompisar osv. Hoppas att ni förstår!Idag på skolan hade vi nå som hette "workshop", man gick runt på olika stationer osv. Fisk till lunch. Slutade klockan 2, då gick jag och Amanda hem till henne och åt(pgr av att lunchen var så dålig). Sen tog vi moppen till Ica och nu sitter vi i hennes rum och gör inte nå speciellt.
 

Im back

Har inte hunnit blogga nå idag men göre nu, bättre försent än aldrig!
Sommarlovet gick verkligen för fort , har inte gjort något speciellt förutom varit med mina bästa och varit i umeå träffat mikael osv , Sen har dagarna rullat på som dom vill, har dock sommarjobbat också tjänat nästan 10 000 fett nice så snart rullar dom in på kontot! 

Skolan började ju idag ... dagen gick gode fort ändå började halv 1 och sluta 2 haha vi blev informerade om olika saker osv , har börjat på strömbacka för er som inte vet de , går vård och omsorg alltså VO1B. Klassen är gode bra och vårat schema är ändå  bra. Efter skolan så for jag, amanda och ninni in till stan, tittade på kläder som jag ska köpa då jag får min lön, och åt på subland gott gott !
Just nu sitter jag hos amanda och lyssnar på musik och ska snart gå och tvätta bort sminket och sova, är gode trött fråga mig inte varför hahah .... men godnatt ! btw kommer dock inte orka blogga varje dag eftersom skolan å allt men glöm inte att titta på bloggen iaf ;)


Vårat schema !


Blogg paus

Rubriken talar kommer ha blogg paus till skolan börjar om :)


Hej

Snart har Marielle slutat så ska ringa hon när hon kommer hem. Får se om hon orkar göra nå idag, men måste iallafall prata om helgen med hon. Bjuder på en bild som vi tog med webcameran på den här datorn för ett tag sen.

//Amanda

uppdatering

Om ni undrar varför Marielle inte bloggar mycket så är det för att hon har börjat jobba nu. När hon väl kommer hem har hon inte speciellt någon ork att sätta sig framför datorn och skriva om att hon har klippt gräs and so on. Därför försöker jag nu reda upp det här(eller ska försöka). Till helgen har jag bestämt att vi ska göra nå kul(om hon har någon energi kvar till att göra något). Har inte varit med varandra på ett tag så känner att vi måste göra nå riktigt,riktigt kul. Som förr. Aja ska smsa henne imorgon och prata mer om helgen. Antar att hon sover just nu, hon ska upp tidigt, stackarn. Men snart har hon gjort en vecka, vilket gick väldigt fort, sen har hon bara två veckor kvar sen har hon casha in pengar,som hon är värd efter allt slit. Tycker synd om mig när jag precis har gjort slut på alla mina pengar så får hon sin lön, jobbig situation där. Hur som hellst så ska jag försöka uppdater någon till gång så inte bloggen står helt still iallafall. Men nu vet ni hur det är, anledningen till att det inte har blivit mycket uppdatering.

puss!
min bästa!♥


två bilder från julen

//Amanda


Jobb

Har jobbat idag , fett jobbigt! Det var varmt, och fick skavsår och rentutav jobbigt... vi fick klippa hela dan, fick dock sluta tidigare så dirrekt när vi sluta så körde jag hem och gick i duschen ! Ikväll vet jag inte vad som händer.


RSS 2.0