måndag

Har kommit hem från skolan för ett tag sen,skoladagen var väl okej. Slapp dock vara med på gympan pgr av min hals, vilket var ganska skönt eftersom vi hade skidor. Hur som helst så ska vi ta och plugga nu så hej då!


om helgen

Hela helgen har jag sovit hos Amanda och jag har inte orkat blogga nå när jag har varit där så jag tänkte skriva om helgen nu.
 
fredag: Skön skoldag(tur att dagen inte var speciellt lång). Efter skolan åkte jag och amanda in till stan och var där till halv fyra-fyra ngn gång. Sen åkte jag hem och åt sen åkte jag till amanda. Kvällen spenderades framför tv:n,vi såg "Sex and the city 2",den var faktiskt bra:)

lördag: Vi vaknade ganska tidigt och planerna var väl att försöka plugga men det blev att vi gick ut. Vi var ute nästan hela dagen. Sen när vi kom in tog vi det bara lugnt. Tacos blev det till middagen,vilket var väldigt gott,men jag kunde knappt äta nå för det gjorde så ont pgr av min hals:( Sen på kvällen spelade vi spel,åt godis och såg en film.

söndag: Kom nyss hem från amanda. Ví har inte gjort så mycket idag heller. Vi har pluggat,spelat och sett en film.

Jajja nu ska jag inte göra det här inlägget så mkt längre,såå hej då!


love you

du är en speciell person, men du får mig att gilla dig som du är, du och jag hela livet ut nu låter det som att vi är gifta haha .
Du är även en kaxig brud fast även väldigt rolig , vi har många fina minnen och det kommer bli många fler, vi bråkar dag in och dag ut men vi löser det och sen är vi som ett gift par igen , klassen tycker det är konstigt att vi är kompisar men jag skulle aldrig lämna dig, det kan jag lova dig ♥
Älskar dig bästa vän ♥



Onsdag

förlåt att jag inte har bloggat något men jag har inte orkat, har varit hemma från skolan idag också jag kanske åker på skolan imorgon men det beror helt på min hals!
Idag har jag gått i pjamas ( stavning ? )hela dan , jag har även hunnit plugga biologi men jag fattar tp ingenting -.-
Mamma kommer hem snart så jag borde nog ta och klä på mig , jag kommer nog inte skriva något mer idag.
Puss
saknar er

Söndag

vakna vid nio att jag hade jätte ont i halsen , gick upp och tog medicin och åt frukost.
Vet inte vad jag ska göra idag men det blir väl att plugga eller bara ta det lugnt.
Kommer nog inte skriva så mycket idag men nått inlägg kan det bli!




Godnatt!

orkar inte skriva ngt mer idag, skriver imorgon !
så jag säger godnatt nu !

härligt!


Snacka om att statistiken har höjts nu när jag har börjat blogga igen! :)

Lördag

Opererade mig som sagt igår och har fortfarande ont. Kunde knappt sova inatt. Hur som helst så fick jag komma hem idag vilket var bra,tror inte det blir skola på måndag men vet inte riktigt säkert än,allt beror på hur jag mår då.

Hur som helst Amanda kom för ungefär en timme sen,hon hade med en dricka och en godispåse:) Sjukt gott! 
Nu ska vi nog slå på en film trorja,ha en bra kväll!

bildbrist så det får bli en bild på klassen


Ska börja blogga igen! :)

-

RSS 2.0