Förlåt

Har inte haft tid att blogga nå i helgen elr rättare sagt inte orkat! Pdol- helgen var awzm, träffat många som man inte träffat på ett tag , kul kul !  Har åkt massa karuseller , och veronica maggio var ju igår och hon var faktist bra ! Orkar inte berätta allt vi har gjort men vi har gått runt, åkt karuseller , träffat folk osv...

Vakna av att ninni sa : Jag kan inte sovaaa , marielle ??? marielle ??? haha då vakna jag och sen städa vi mitt rum och det behövdes verkligen! Sen for vi till stan amanda köpte en tröja där de stog : Jag är inte blond men jag fattar bara inte ! Det passa in på henne haha ;) Nu är jag hemma och väntar på mat och sen blir det att vara med amanda ett litet tag och sen lägga mig tidigt , jobbar ju imorgon -.-

Har inga bilder från helgen tyvärr :/


GAMMAL !!

Torsdag

kom hem vid 12 igår , la mig typ dirrekt var gode trött. Blev väckt av mamma kvart över 11 då var det bara att stiga upp , sen gick jag ut och la mig och sola, men det varade inte länge det var så jävla varmt och gode drygt ! Ska höra om amanda vill följa med till pdol nu under dan bara för att göra nå !


PDOL

Tjo sov hos amanda inatt vakna kl 11 av mitt alarm sen så fixade vi oss och for till stan och titta på karuseller , fan vad jag längtar till ikväll ! Ska fixa mig och vänta på att ninni ska komma och sen åker vi till pdol !


Saknar klassen <3

Godnatt

Har tjockat mig med lite pringles och såg she`s the man ikväll  , imorgon börjar pdol fett nice!
Ska borsta tänderna och de nu sen blir det att sova så godnatt !!


  SÖTA ;)


Mat

Har precis dukat och gjort sallad , så nu väntar vi på maten som blir lax mums.
Det blev inte att grilla ikväll så det blir väl att göra något annat men jag har ingen aning om vad ...
Har inget att skriva om så skriver senare


Tjooo

Jag och amanda duschade ( dock inte tsm ) och bastade, grymt skönt! så nu är vi rena
Just nu så sitter vi och lejdar oss och lyssnar på musik, ska hem och ett tag och äta och sen blir det nog att fara och grilla med nåra!
JUSTE pdol börjar i morgon fett med tagg !


Ni får vrida på skallen, bild tagen för 2 år sen


Godmorgon

Vaknade kl 11 av att alarmet ringde, trodde de skulle vara bra väder men sen visade sig att det är mulet ...
Sitter just nu med http://www.bloggtrafik.nu, man får betydligt mycket mer läsare om man blir medlem på den sidan så det är bara att trycka på länken! Ska gå upp och äta nu och sen blir det väl att göra sig i ordning sen vet jag inte vad som händer.

 
FJORTIS VARNING!! HAHA  jag och amanda lejda oss igår !


kvällen

Bloggar åt Marielle(igen), hon måste lixom bli bättre på det här;) aja. Var i stan ikväll, satt vid tages, kolla lite vad dom hade byggt upp för saker inför pdol, sen efter ett tag började det regna så drog vi hem. Har suttit och snackat med folk på msn och skype och nu ska vi sova. Godnatt!


Måndag

Var på stan idag med amanda och köpte en bikini topp och shorts, 160 kr fattigare.
Då jag kom hem så for jag och mormor till kalax för att hämta mamma och pappa som varit i skåne, åt nästan dirrekt när vi kom hem , det blev hemma gjorda köttbullar och makaroner mums ! Ikväll blir det nog att vara med amanda, vi kanske åker ut någonstans elr bara stannar hemma och chillar.

Bjuder på en bild från idag !

bloggtrafik

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=marielleenybergg

en bra sida för dig som vill ha fler läsare. Jag har redan fått en massa fler!:-)

Gästbloggar

Tycker lite synd om Marielles blogg så bloggar åt henne. Kom hit vid åtta, snacka lite och sånt. Kolla lite i skolkatalogen, var lite på datorn, åt lite godis. Typ det vi gjort i kväll. Jag måste verkligen fixa pdol-biljett imorgon, om det är slut vet jag inte vad jag gör. Fast pdol kommer typ suga menmen.. Skit samma. Godnatt!//Amanda

Förlåt

Förlåt att jag inte har bloggat men det har hänt en grej , har inte haft någon lust att blogga då !  mår inte speciellt bra ...

Jag fattar inte varför du gör en sån stor grej av det hela och gör det till ett stort bråk  ingen av oss mår bra av de , elr vad vet jag jag är ju en stor IDIOT , som inte fattar ngt !


Im back

Jag kände att jag ville börja blogga igen, så nu kör ja !! haha

Igår så flåda jag och amanda en hel del, men har dock massa kvar!
Idag blire att vara med Amanda, Ninni och sofia, kul kul ! har ingen aning vad vi ska göra men vi hittar nog på ngt.
Innan skolan börjar så kommer jag skriva vad jag har gjort i sommar.
Vet inte om jag kommer blogga så mkt idag men det lär ni väl se;)  Puss och kram !


RSS 2.0