Snyggt!!




Detta skulle man inte tackat nej till !

Valborg

Vaknade vid halv 11 och då var min bror här med emil ( har blivit faster) och dom for just och nu sitter jag och försöker göra lite nytta med skolarbeten, vilket inte går särskilt bra... Idag blir det bara att ta det lugnt och sen gå i duschen och fixa sig för ikväll är det party!! Kommer nog inte blogga något ikväll , men ni lär väl se om det kommer upp något !  Hoppas ni också kommer få en bra Valborg puss!

Söndag

Dagen har varit awesome vi for till Luleå och gick och kolla runt, vi var hemma vid 3 sen såg vi Alvin och gänget 3 på engelska utan text och det stod att den var på svenska men det gick iaf att se! Sen beställde vi pizza till middag mums ! Senare for vi och grilla med folk och sen begav vi oss till Jocke och såg film. När jag kom hem så har mina föräldrar fixat min nya säng och det blev as bra, hoppas jag kommer sova som en "prinsessa" inatt. Hoppas ni haft en bra söndag! Godnatt


Påväg till Luleå

Sitter i bilen med Cassandra påväg till Luleå helt spontant, haha lite kul faktiskt!


Söndag

Godmorgon fint väder idag också vilket är underbart ! Idag blir det nog att kaggs sig och sola och kanske vara med min kusin Cassandra . Måste egentligen plugga med det får jag göra senare isf! Igår var vi ute och gled på stan träffade även Emma och Amanda en stund. Nu ska jag gå upp och se om någon i familjen är vaken puss!


Lördag

Sitter hos jockes mormor och morfar och vi har nyss varit med deras hund och nu sitter vi och planera vad vi ska göra ikväll. Idag har vi hängt på stan och käkat mjukglass sen har vi mest tagit det lugnt :) nu ska jag vars lite social med dom andra så vi får höras puss !


Är med och tävlar

Är med och tävlar på Elin Wallerströms blogg om att bli veckans blogg! Så rösta på mig :D http://elinwallerstrom.blogg.se/2012/april/da-kor-vi-med.html#comment -

Solen skiner

Godmorgon vaknade för en timme sedan ungefär och såg att solen sken vilket är underbart! sedan dess har jag ätit, målat naglarna och pratat med kusinen. ska snart gå i duschen och fixa mig för att dra in till stan en snabbis sen vet jag faktiskt inte vad som händer iallafall något hoppas jag:) Ha en bra dag allihopa!


Myskväll

Linn for precis nu ska jag gå och borsta tänderna och ta bort sminket och sen ska jag sova är så sjukt trött! Vi har bara tagit det lugnt ikväll , pratat och sett bigbrother sjukt kul att se när dom blir skrämda men dock inte när det gäller en själv-.- godnatt :)


Helg

Fick sluta vid 3 och nu sitter jag och väntar på maten det blir röding och pressad potatis , har aldrig smakat röding förrut men jag tror det är gott! Ikväll blir det att umgås med min fina Linn vi ska typ bara mysa på och se bigbrother. Juste vi har ju lång helg börjar om på onsdag vilket är Nice ! Uppdaterar senare puss !
Bilden är dagens outfit.


Fiket

Har varit på hälsosamtal hos skolsköterskan och sen gick jag och Emma åt chili con carne det var faktiskt gott! Just nu sitter vi i fiket och väntar på att medicin lektionen ska börja sen blir det nån dans föreställning kl1 skriver när jag kommer hem puss!
Emma bjuder på bilden


Godmorgon

Har precis vaknat och ska gå upp och fixa mig. Glömde säga vem jag gick på stan med igår till en början gick jag med min kusin och hennes kille och sen när dom for så gick jag med Emma,Amanda och Nickie och massa fler. Idag är det äntligen fredag Gud vad skönt och den är så välkommen men det jag hatar med fredagar är att vi slutar skolan halv 4 man borde fan få vara ledig då! Eller vad tycker ni ? :)
Nä nu måste jag skynda mig lite puss !


Tjejkväll

Kom hem från stan för ett tag sen,träffade ganska många som jag kände vilket var kul! Köpte inget eftersom jag knappt har några pengar och dessutom måste jag spara tills jag åker till Stockholm. Nu ska jag krypa ner i sängen och se det sista i bigbrother och sen blir det att sova har sovmorgon till kl 9 imorgon skönt! Godnatt mina fina läsare!


Hål

Hej sitter på skolan nu. Har avklarat den sista delen i svenska nationella, sjukt skönt! For förbi Ica för att några skulle äta lunch för att det var fisksoppa idag.

Just nu har vi hål och vi sitter och bara tar det lugnt. Efter skolan ska jag till min mormor och äta och göra nå grejer, efter det far jag på tjejkvällen. Puss!


Ställ fråger i blogresponse!

Drar snart till step in med agnes och kör ett sh`bam pass och sen blir det att fara hem och duscha och fara och köpa en dricka till nationella imorgon. Har inget intressant att skriva så skriver när jag har de! Och fråga på i blogrespons vill ha många fråger ;)

Stolt

Fick sluta vid 2 och fick veta mitt betyg på svenska talet och det gick bättre än vad jag hade trott! Hade ju matte prov idag och det gick faktiskt bra. Nu ska jag försöka börja med maten och sen blir det antingen sh'bam eller gymmet! Skriver senare puss hej! <3


Psykiatri

Just nu sitter vi och har psykiatri och vi ska börja med ett fördjupningsarbete om ett valfritt ämne inom psykiatri, som vi ska lämna in och sedan muntligt! Fy vad hemskt.
Har ganska kort dag idag  så jag bloggar när jag kommer hem puss !

 


Trött tjej

Nu har jag pluggat färdigt för ikväll och fått in alla pengar från Fryspåsarna, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och vänta på att bigbrother ska börja och sen ska ögonen få vila. Matte prov imorgon då vilken jag inte tror kommer gå så bra men ni får hålla tummarna för mig ;) Godnatt!
Måste börja ta bilder därför bloggen är så tråkig och en blogg design kommer snart!


Plugg

Detta har jag att göra ikväll hoppas ni har det bättre än mig ! ;)


Tisdag

Hade ingen svenska så vi hade medicin halv 1 och fick sluta halv 2 och nu sitter jag och ser andra avenyn sen blir det att plugga matten resten av kvällen! Har Inge intressant att säga skriver då jag har de puss!


Nationella

Har precis gjort bort provet och nu har vi typ 2 timmars rast och idag är det potatisburgare till lunch gott! Slutar 20 över 4 men tror dock vi får sluta tidigare, skriver sen puss!


Gymmet

For och tränade i gymmet vid 6 och kom hem för en stund sen , for till Ica för att köpa en Loka till imorgon då vi ska ha läsförståelse. Nu ligger jag i sängen och väntar på att bigbrother ska börja sen blir det att sova! Godnatt:)
detta gjorde jag idag men även massa annat !


Klart

Då har man gjort bort talet och det gick inte särskilt bra men men... Nu sitter vi och väntar på att matten ska börja på typ en timme har prov på onsdag! Imorgon har vi läsförståelse i svenska villey inte kommer gå bra för jag suger i svenska! Ja det var de jag hade och säga puss !


Måndag

Godmorgon sitter och äter frukost nu och ska snart cykla iväg till skolan, vi slutar kl 4 idag vilket inte är kul ! Idag ska jag hålla tal Fyfan vad jag är nervös! Det är Piss väder ute och då har man ingen vår känsla jaja det kommer väl. Slänger in något inlägg senare idag puss!


Dagen

Efter att jag hade gjort sammanfattningen om narkotika så for jag till Cassandra och pluggade mitt tal, lagade mat, bakade, spelade nå spel på Xbox och pratade, Trevligt! Kom hem vid 8 och sen dess har jag bara sett tv och just nu sitter jag och ser bigbrother, jag hoppas verkligen Hulda åker ikväll! Jajja sen blir det att läsa igenom talet och sova ! Imorgon blir det ingen sovmorgon för jag måste på mattestugan -.-! Med detta inlägg säger jag Godnatt! <3


Gårdagen

Igår var jag då hos Daniela med Frida,Johanna och Julia det var jätte kul och väldigt mysigt! Vi åt tacos och sen satt vi och prata nästan hela kvällen men då gick vi ut och hade snöbollskrig med några killar kul kul ! Kom hem vid ett och vaknade för ungefär en timme sen och idag blir det plugg och träning vilket inte är så kul men det är bara att kämpa! Puss


Outfit

Kvällens outfit,har på mig dom shortsen jag köpte idag men dom syns knappt-.-


Lördag

Har precis duschat och sminkat mig , på stan köpte jag ett par svarta shorts sjukt sköna är dom ! Kanske visar bild på dom senare om jag får någon bra bild ;) vid 5 blir det att åka till Daniela och där ska jag och Johanna mysa på och äta middag tsm, kul kul ! Ni lär väl se om jag slänger in något inlägg senare ikväll men ha en bra lördag kväll mina fina läsare❤


Godmorgon

Vaknade för en halvtimme sen och ligger fortfarande kvar i sängen, men ska faktiskt ta och gå upp och äta frukost! Sen ska jag hoppa in i duschen och ska fråga om mamma vill hänga med på stan för jag måste göra några ärenden. Kanske lägger upp en bild på dagens outfit senare. Ha en bra dag allihopa puss ! ❤


Svar på kommentar

KommentarTid
jennystenvaaaaallll om Torsdag:
snygg jag är!!!!! ;)
IP: 213.67.230.63
20 April, 22:31
Klart du är snygg !!  ;)

Fredag kväll

Har hängt med Linn ikväll vilket var väldigt länge sen! Vi har haft riktigt mysigt och trevligt har vi haft med massor av prat och sen blev det att äta popcorn och choklad med bigbrother med hennes mamma, men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna och krypa ner under täcket och sova så godnatt mina fina läsare!


Skoldagen

Har precis haft medicin och vi håller på med nervsystemet, vilket inte är så kul men dock lärorikt! Har psykiatri nu och där håller vi på med narkotika medel och sen har vi medicin igen och sen är skoldagen slut och då är det äntligen helg! Ikväll blir det att fara till min bror förhoppningsvis puss !



Äntligen fredag!!

Förlåt att jag inte blogga nå igår kväll men dock gjorde det ingenting för jag gjorde inget speciellt! Just nu ligger jag i sängen och måste kliva upp men just idag så skulle jag gärna vilja ligga kvar eller så är det ju alla dagar haha! Men idag på skolan har vi inget speciellt en helt vanlig skoldag och vi slutar halv 4 vilket är sjukt jobbigt, får hoppas att dagen går fort! Nä måste jag kliva upp och fixa mig för att sedan ta mig till Skolan. Hoppas ni får en bra dag puss ! Bjuder på en fin bild på mig och Elin.


Torsdag

Skolan gick trögt idag har varit trött och haft ont i huvudet. Vi hade boxning på idrotten idag så är helt slut så det blir nog ingen träning ikväll för mig , istället blir det nog att bara ta det lugnt eller så blir det att plugga! Ska hjälpa mamma med maten nu och det blir köttfärsås och spagetti mums!


Svar på kommentar

varför har du börjat träna så mycket? Svar varför undrar du ? Och vem är du om man får fråga ?


Morning !

Har precis vaknat och ligger i sängen och funderar vad jag ska ha på mig, mjukisbyxor? Tights ? Jeans ? Ja det är inte speciellt lätt men jag hittar nog något ! Nä nu ska jag ta och gå och fixa mig och äta och sedan ska jag väl gå till skolan om det inte är så jävla mkt snö då cyklar ja ! Vi hörs puss


Sh`bam

Det var en ny relice ( stavning ? ) alltså ett helt nya steg och musik , det var faktiskt jätte roligt men svårt! Man behövde dock inte känna sig sämst för alla var nybörjare på detta haha ;) Det var i alla fall jobbigt fast man var nybörjare. Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag big brother eller så blir det att sova är sjukt trött! Så med detta inlägget säger jag godnatt alla fina läsare! ♥ Så här kan det se ut ibland ;)

Tillbaka

Är nu tillbaka efter en lång tids paus, kände för att börja blogga igen! Dagen har bestått av skola, och gick hem vid 2 och skulle plugga men nej nej det blev att se 3 avsnitt av andra avenyn istället vilket inte var så bra men men ... Jag har i alla fall skaffat stepin kort vilket är bra och kul! ska på sh´bam ikväll men Johanna och sen blir det att duscha och plugga. Ha en bra kväll allihopa!

RSS 2.0