FREDAG

Fyfan vad skönt att alla prov, inlämningar och allt skit är över på pitholm , det har varit ett rent helvete men nu är det över!
Igår hade vi no prov i nervsystemet och jag trodde fan aldrig att jag skulle klara det men det gjorde jag och sen hade vi engelska prov också och det gick sådär, och idag hade vi so redovisning och det gick ganska bra, men dock skaka jag as mkt. Jag hoppas verkligen att jag kanske höjer mig i slöjd men det får vi helt enkelt se när jag får betygen.
Ikväll blir det att jag äter tacos hos amanda och sen ska vi nog tälta och imorgon ska vi kanske ha en tjej kväll med några kul kul!
Men har som inget mer att skriva puss ! ♥
 överlycklig att alla prov är klara på pitholm :D

Staden

Idaag var jag på stan med mamma, fick hem några saker :eyeliner,kofta, bh, bikini, smycken, lösögonfransar, troser tror jag fick med allt, så nu är examens kläderna klar! skönt
Har tyvärr inga bilder men ...
Ikväll blir det väl att vara med amanda , ingen aning om vad vi ska göra.
Har som inget att skriva så hejdå !

Btw så har vi fått en kattunge han är sjukt söt men dock allvarlig på bild


sjuk

igår var ninni sjuk och var hos mig så nu har jag blivit sjuk, amanda har inte mått nå bra idag heller så... , har as ont i huvet och känner mig yr och det känns som att jag har feber , så vi får se om jag far till skolan imorgon :/ tänkte bara säga de puss !

Fredag

Äntligen helg, slutade kl 1 och då for jag hem och gjorde lite matte och gjorde stödord i so:n så nu är jag klar, sjukt skönt. ikväll vet jag inte vad som händer men det blir väl att vara med amanda.
Skriver kanske sen puss !



Bjuder :D

Sry

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, imorgon är det fredag och helg fyfan vad skönt är så jävla skol less nu , så det är inte sant, tur att det inte är så länge kvar då.
Idag har jag pluggar med micaela efter skolan, sen skjutsade jag henne till linus och sen for jag hem , just nu ser jag big brother, sen ska jag sova puss !

P.S gå in på http://micaelalindgren.blogg.se/2011/may/marielles-masterverk.html och titta på mina fina teckningar , dock inte seriös ! haha


Onsdag

Idag var vi på bio med skolan , filmen var as bra. Den kommer tydligen ut den 19 augusti på bio så alla kan se den , jag rekommenderar den stort! Vi gick dock över ett bra tag men men .. imorgon har vi ingen sovmorgon pågrund av att vi har nationella i matte , jag kommer faila hårt suger verkligen i matte , så det blir väl att gå igenom den ikväll.
har inget mer att skriva så hejdå !



!

Vet inte vad jag vill längre, du får avgöra om vi ska vara kompisar!


?¿

Du bad mig ge upp. Ge upp en kompis för att jag säger vad som är rätt och vad som är fel. Försöker rädda ditt så kallade "rykte", men det går inte speciellt bra när du inte inser själv att du gjort fel. När man frågar varför så vet du inte. Alltså va..? jag fattar verkligen inte. Man gör ju inget som man inte har en anledning till,eller? Jag tycker bara allt är helt sjukt,äcklig oc...fyfan jag vill fan bara kräkas när jag tänker på det. Jag vet inte vad jag ska göra längre,jag har gjort allt jag ka´n och om du inte accepterar att jag tycker och känner så här kanske det inte är bra om vi "umgås" längre,du verkar ju tycka att det var en bra idé. Alltså jag orkar inte med det längre.

4408704714_6d4c10c9a7_o_large


!

Det här trodde jag då fan inte om dig , trodde inte ens näst bästa kompis skulle göra så ! fyfan Tumblr_ldatedb79m1qzi80do1_400_large

RSS 2.0