Less !

Fattar verkligen inte hur du tänker? du tror att du kan komma och säga jo nu kan jag vara med dig när du har tid men inte jag och att allt ska passa in dig , och när jag frågar dig om vi ska hitta på något så säger du nej jag ska vara med den och den ... du ska alltid ha någon ursäkt men jag orkar verkligen inte med nå mer är jävligt less!
Men du kan inte tro att det bara är att komma tillbaka som om inget har hänt för så är det verkligen inte om vi ska vara vänner så får du också kämpa! Du och jag är väldigt olika har jag märkt men jag hade väldigt roligt med dig på den tiden vi umgicks ofta då var våran vänskap på topp ! men nu har den nästan sjunkit till botten jag vet inte hur du känner men jag vill ha tillbaka den gammla ***** och jag vet att du trivs med den du är men du har förändrads för mkt! och jag är nog inte ensam om de.

Saknar dig väldigt mkt och betyder väldigt mycket för mig men somsagt det är upp till dig hur vi ska göra!


Tjo

Börja 10 över 8 idag, och fick sluta 25 över 2 hade läsförståelse sista lektionen så vi fick sluta tidigare, har haft hål i 2 timmar idag också då for jag, amanda och emma till stan och då köpte jag en skjorta på gina, väldigt nöjd! Ikväll kommer det bestå av pluggning -.- fyfan har 3 prov , naturkunskap v.39, psykiatri v.40 och hälsapedagogik v.40. men men det är bara att plugga måste fan skärpa mig i skolan vill ju gå ut med bra betyg !
Skriver kanske senare puss !

Den skjortan fast med lite blått i :)

Ny jacka


Home

Kom hem för typ en halv timme sen , vi hade jävligt roligt igår, vi var ute , musik, " MEN ROBIN ", " men Roger hahaha det är emmas roliga knep för att få mig och amanda å skratta, vi åt godis och prata endel också.
Vakna vid halv 10 och amanda o emma halv 11, vi lata oss i sängen , åt frukost och spela pingis och vid halv ett blev vi hämtade av amandas mamma , det blir att åka dit ikväll igen kul kul :)
Puss

Gammal bild !

8 september

förlåt att jag inte bloggat på as länge men har inte haft tid och helt enkelt inte orkat heller...  har hänt en del saker nu på sistone men det skriver jag inte här på bloggen.
Men som sagt killar är idioter...

Skolan fungerar bra, dock jobbigt att stiga upp på morgonen men men , har matte prov på onsdag, svenska läxa tills på tisdag och ska ha läst ut en bok tills v.40 är dock på s.80 nu så det går frammåt :)
Imorgon äre fredag och ska till sjulnäs och sova hos emma skoj skoj , vi har typ hängt på max dom två senaste dagarna och vill verkligen inte berätta hur mkt pengar vi sprättat där hahah!
Kanske inte bloggar så mkt imorgon eftersom vi går till halv 4 och sen ska jag hem och packa och sen till sjulnäs!
Puss
kan inte lägga in bilder från mobilen nu sry


RSS 2.0