Måndag/Tisdag

Praktiken forsätter , vi har haft drama idag och sen har jag hållt på men lite olika saker + en uppgift som jag fick så har inte hunnit så mycket idag, men igår hände det mer saker, vi gick ut på promenad, ställde fram lunchen + diska undan allt själv och det fick jag beröm för ! sen fick jag gå runt till olika och se vad dom behövde hjälp med.
Har som inge roligt att skriva om nu ... så bye!



Gammal !

Lördag

Sov hos ninni inatt , blev hämtad vid 11 för att vi skulle till phb och bli fotograferade , modell för en dag tror jag det hette, vi blev sminkade och fotograferade kul var de ! Alla bilder blev dock inte så lyckade men men ...
Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, sov inte så bra inatt ...
puss!

2 bilder från idag:




Praktik

Onsdag idag ! dagarna springer fram tiden går så fort.
Idag fick jag vara med en av brukarna och göra en julbricka och då fick vi klistra julpapper och tapetklister på brickan, den blev bättre än vad jag trodde faktist ! Sen hade dom friskvård och vet faktist inte vad det är ... och sen var den dagen slut! skönt.
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt för praktiken tar typ all energi inte för att det är så ansträngande men men ...



Haha gammal !

Tisdag

Livet är fan i mig inte så lätt som jag trodde ... men men jag får ta dagarna som dom kommer!

Iaf har vi börjat praktisera igår och det är faktist kul bättre än vad jag trodde iaf, jag är på ett dagcenter för handikappade skit söta ! Vi har gjort en massa kul både idag och igår men orkar inte berätta -.-
Ikväll blir det bara att chilla för jag är as trött!



En bild som jag tog förra veckan!

Saknad

Det har gått 12 dagar sen detta hände ...
jag fattar inte hur detta kunde hända, vi umgicks dag ut och dag in men alla dom dagarna tog slut dom fanns inte där längre, jag frågade dig vad som hade hänt mellan oss men fick inget bra svar tillbaka.
Du ska veta att jag saknar dig enormt mycket och jag kommer aldrig glömma dig och våra fina minnen tillsammans du och dom kommer finnas inom mig tills jag tar mitt sista andetag.
Jag visar inte för någon om hur dåligt jag mår, men jag måste skriva ut de kan inte hålla det inom mig under hela min framtid. Men jag vill bara att du ska veta att du är en jätte fin människa när det väl gäller, du fanns där för en och gjorde dagen bra helt enkelt. Men jag vet även att du inte vill ha mig kvar men jag vet inte om du menar det du säger men jag får helt enkelt svälja det och gå vidare fast det är jävligt svårt.
Jag vill be om ursäkt om jag gjort ngt fel som jag själv inte fattat så förlåt ♥
Vet faktiskt inte varför jag skriver detta men jag kände för det!


RSS 2.0