Examens klänning

Fast i vit :)

Lördag

Gårdagen blev lyckad vi såg film, prata, skratta osv kul kul. idag gick jag in till stan och gick hem fan vad bra jag är ( not )
Då jag kom så började jag hacka grönsaker till tacosen och det slutade med att jag fick laga maten själv. Vid 6 for jag till amanda och vi var barnvakt men nu sover han , så nu blir det att se melodifestivalen och äta godis. Lyckad kväll (Y)


Fredag

Var på stan med mamma , hittade inget  men dock var vi in på en glasögon affär och bokade tid måsten nämligen ha glasögon då jag ser på tv och på lektionerna ... hittade ett par glasögon som jag gillade.
Ikväll blir det att ninni och amanda kommer hit ingen aning om vad vi ska göra , men tp se film elr nå.


Söndag

Dagen har spenderades på valls, åkte inte slalom jag orkade verkligen inte, ikväll blir det att sova hos amanda och imorgon ska vi åka skoter osv , kommer nog inte blogga på hela dan imorgon ..
har inget att skriva så hejdå !


Fredag/ Lördag

Igår så åkte jag och amanda med micaela in till stan , vi gick runt och sen kom ninni, vi tog bussen hem till mig vid halv 5 och sen kom sofia och då började vi göra pizza som vi skulle äta och vid 7 kom sophie. Då vi hade ätit så bada vi jacuzzie ( stavning ), sen flöt kvällen bara på med film.

Lördag sofia väckte mig halv 10, vi åt frukost , gick ut och gick. Sen då alla hade åkt så följde jag med mamma och handla och sen for vi till min bror. Ikväll blir det nog att bara vara hemma , kan bli att jag är med amanda men vi får se för jag är trött.

Puss

 

 


torsdag

Hade skola till halv fyra sen åkte jag och Amanda in till stan och träffa Sophie och Ninni. Vi var där ett bra tag,åt även middag på stan. Skulle egentligen köpa ett par nya skor men hitta inga som var direkt snygga. Vi gick hem från stan,det var j*vligt halt men vi ramlade inte som tur var. Fredag imorgon! längtar så sjukt mycket,får sportlov och sen kommer kvällen spenderas med ett gäng härliga tjejor:) Nu ska jag och Amanda se tv,sen blire nog att göra en tidig kväll,puss!


RSS 2.0